x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Preda: Facem apel la moderaţie, civilitate, toleranţă şi înţelepciune

Cristian Preda: Facem apel la moderaţie, civilitate, toleranţă şi înţelepciune

06 Iul 2012   •   12:34
Cristian Preda: Facem apel la moderaţie, civilitate, toleranţă şi înţelepciune

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda a declarat, vineri, la lansarea Initiativei civice de centru-dreapta ca in acest moment exista riscul ca situatia politica sa duca "intr-o fundatura" si a facut apel la "moderatie, civilitate, toleranta si intelepciune".

Cristian Preda a spus ca a venit la lansarea acestei Initiativei Civice in calitate de cetatean si de membru al PDL pentru a spune ca exista in partidele politice resurse pentru a face alianta cu societatea civila si ca exista oameni care odata intrati in politica nu si-au pierdut convingerile.

"Exista in acest moment riscul ca situatia politica sa ne duca intr-o fundatura in care nici partide, nici societatea civila sa nu aiba resurse pentru a supravietui. Apelul pe care il facem, repet, politicieni angajati si cetateni fara afiliere partizana, este la moderatie civilitate, toleranta si intelepciune. Nu cred ca avem de distrus o tara, ci avem de construit o tara", a spus Cristian Preda, potrivit Mediafax.

El a aratat ca atunci cand au fost facute actele pentru aceasta initiativa civic,a initiatorii acesteia nu s-au gandit ca o vor lansa "intr-un moment atat de greu", adica in ziua in care in Parlament se discuta despre suspendarea presedintelui Traian Basescu.

×