x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Preda: Ideea plecării lui Boc de la şefia PDL înaintea alegerilor din toamnă este sinucigaşă

Cristian Preda: Ideea plecării lui Boc de la şefia PDL înaintea alegerilor din toamnă este sinucigaşă

13 Iun 2012   •   13:03
Cristian Preda: Ideea plecării lui Boc de la şefia PDL înaintea alegerilor din toamnă este sinucigaşă

Europarlamentarul PDL Cristian Preda scrie, pe blogul sau, ca ideea ca Emil Boc sa plece de la sefia PDL inaintea alegerilor din toamna este "sinucigasa".

"Observ ca exista pedelisti care considera ca infrangerea de duminica nu a fost suficient de penibila. Asa ca tin cu tot dinadinsul sa infatiseze PDL intr-o lumina si mai ridicola decat cea pe care ne-au oferit-o pana acum unii dintre ei", scrie Preda.

"Azi, pedelisti care s-au ferit sa candideze sau care au obtinut scoruri penibile in competitia de la locale ii cer lui Emil Boc sa demisioneze. In conditiile in care E. Boc a fost printre putinii lideri ai partidului care au avut curajul sa participe la scrutin si in conditiile in care a si castigat Primaria Clujului, ideea ca el sa plece inaintea scrutinului de la toamna e sinucigasa. Ce va fi maine, la Colegiul Director? Sunt ingrijorat. Sper totusi ca tabara rationala sa aiba castig de cauza", adauga Cristian Preda.

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, astazi, ca actuala conducere a PDL trebuie sa se dea la o parte si ca este necesara organizarea unui congres extraordinar al partidului, care sa aleaga o noua echipa.

"Nu poti sa vrei sa fii sef si cand se intampla ceva sa nu ai nicio responsabilitate", a afirmat Radu Berceanu.

×