x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dacian Cioloş: PNL să infirme dacă tinerii din Cluj care au împărţit pliante mincinoase sunt membri de partid

Dacian Cioloş: PNL să infirme dacă tinerii din Cluj care au împărţit pliante mincinoase sunt membri de partid

26 Apr 2019   •   10:04
Dacian Cioloş: PNL să infirme dacă tinerii din Cluj care au împărţit pliante mincinoase sunt membri de partid

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a solicitat, vineri, conducerii PNL să verifice dacă tinerii din Cluj care au împărţit pliante "mincinoase" în numele Alianţei 2020 USR PLUS ar fi membri ai partidului.

"Există suspiciuni că doi membri din conducerea Tineretului Liberal din Cluj au împărţit pliante mincinoase în numele Alianţei 2020 USR PLUS. Am văzut imaginile cu cei suspectaţi de această acţiune descalificantă şi este evident că ştiau foarte bine ce fac", a afirmat Cioloş pe pagina sa de Facebook.

El solicită conducerii liberale "să infirme că cele două persoane ar fi membri ai partidului sau că participau la o activitate oficială de partid".

"Îi rog pe cei din conducerea PNL să verifice şi să infirme că cele două persoane ar fi membri ai partidului sau că participau la o activitate oficială de partid. Respectăm electoratul liberal, avem acelaşi inamic politic. Nu trebuie să rămână nicio umbră de îndoială în legătură cu un gest reprobabil şi dezonorant politic, indiferent cine l-ar fi făcut", a spus Cioloş. AGERPRES

×
Subiecte în articol: dacian ciolos