x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Barna, după anunțul președintelui: A fost greu, dar o să fie bine

Dan Barna, după anunțul președintelui: A fost greu, dar o să fie bine

13 Mai 2021   •   20:30
Dan Barna, după anunțul președintelui: A fost greu, dar o să fie bine

Pentru ca restricțiile să nu revină, e nevoie ca vaccinarea să continue cel puțin în ritmul actual, spune vicepremierul Dan Barna, după anunțul președintelui Klaus Iohannis privind relaxarea restricțiilor: „A fost greu, dar o să fie bine”,  a scris Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

 

Barna a mai spus că la întâlnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis a insistat ca printre măsurile imediate de relaxare care vor fi luate să se afle și aceea care dă posibilitatea desfășurării de competiții sportive la care să poată asista publicul în limita a 25 la sută din locurile disponibile.

Vicepremierul a mai spus că pentru ca restricțiile să nu revină, e nevoie ca vaccinarea să continue cel puțin în ritmul actual.

„De aceea, vă rog să vorbiți cu cei din jurul vostru care nu au făcut-o încă și să îi convingeți să meargă să se vaccineze. A fost greu, dar o să fie bine”, este apelul lui Dan Barna.

Prima etapă a relaxării va fi pe 15 mai, a anunțat joi președintele României Klaus Iohannis. Se va renunța la măștile de protecție la exterior și la restricțiile nocturne.

 

×
Subiecte în articol: Dan Barna