x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Cristian Popescu a depus plângere la DNA împotriva lui Mihai Toader, contracandidatul din partea PSD pentru Primăria sectorului 2

Dan Cristian Popescu a depus plângere la DNA împotriva lui Mihai Toader, contracandidatul din partea PSD pentru Primăria sectorului 2

01 Iun 2016   •   15:07
Dan Cristian Popescu a depus plângere la DNA împotriva lui Mihai Toader, contracandidatul din partea PSD pentru Primăria sectorului 2

Candidatul PNL la sectorul 2, Dan Cristian Popescu, a anunţat miercuri că a depus la DNA o plângere împotriva contracandidatului său din partea PSD, Mihai Toader, primar interimar, pe care îl acuză că a încălcat legea electorală prin organizarea unui "volum suspect" de evenimente socio-culturale din bani publici şi prin "folosirea angajaţilor ADP" în campanie. 

"Este o lege electorală foarte strictă. Toţi candidaţii PNL au înţeles să se supună acestei legi. (...) La sectorul 2 avem o situaţie de nepermis în care primarul interimar, candidatul PSD, foloseşte banii publici, angajaţii Primăriei în interes propriu pentru a-şi promova imaginea şi a-şi atrage voturi. De la începutul campaniei, Primăria sector 2 organizează zilnic câte un eveniment socio-cultural, în aparenţă, dar, în fapt, cu vădit scop electoral. La aceste evenimente, 'întâmplător', apare şi doamna Firea, exact avea treabă la Primărie când Primăria distribuie diplome, pachete. Luni am avut chiar şi o cupă în cadrul căreia Primăria a distribuit bani cash minorilor care au participat la un turneu de fotbal", a declarat Dan Cristian Popescu, într-o conferinţă de presă. 

El a adăugat că a primit "probe indubitabile" din partea angajaţilor Primăriei, care spun că sunt "forţaţi să depună muncă în interesul PSD", "să participe la acţiuni ale partidului în timpul serviciului". 

"Sunt angajaţi ai Poliţiei Locale care păzesc candidatul PSD atunci când merge să se vadă cu cetăţenii şi angajaţi la ADP care au fost forţaţi să monteze materiale ale candidatului. Am primit aceste probe, nu am avut altă variantă decât să le depun la DNA în această dimineaţă. Am făcut o plângere penală împotriva unui grup infracţional format din numiţii Mugur Toader Mihai, candidatul PSD, primar interimar, Lemnaru Cristian, directorul general ADP, şi a altor persoane", a precizat candidatul PNL. 

Popescu a prezentat şi fotografii despre care a spus că le-a primit de la "angajaţi ai ADP" şi care ar demonstra că aceştia au fost "forţaţi" să lucreze pentru campania electorală a PSD.

 

Sursa: AGERPRES

×