x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Diaconescu la România TV: "Victor Ponta este Pinocchio. N-am aflat încă dacă Băsescu este Gepeto"

Dan Diaconescu la România TV: "Victor Ponta este Pinocchio. N-am aflat încă dacă Băsescu este Gepeto"

10 Oct 2012   •   19:26
Dan Diaconescu la România TV: "Victor Ponta este Pinocchio. N-am aflat încă dacă Băsescu este Gepeto"

Dan Diaconescu a declarat miercuri că Victor Ponta, pe care l-a botezat "Pinocchio", minte despre ce s-a întâmplat în privinţa privatizării combinatului Oltchim, dar spune că încă nu a descoperit dacă Traian Băsescu joacă rolul lui Gepeto.

"Pinocchio minte în ţara asta, îl căutăm în continuare pe Gepeto, nu ştiu dacă este Traian Băsescu", a spus Dan Diaconescu la România TV.

Acesta a explicat că îşi doreşte ca USL să guverneze în continuare, pentru ca românii să poată să vadă cu ochiul liber alegerea pe care au făcut-o, adăugând că nu este normal ca statul român să închidă un bun înainte de a încerca să-l vândă.

"Vreau ca USL să guverneze în continuare, ca românii să vadă ce ţeapă au luat. E normal ca statul român să-şi distrugă marfa înainte să o vândă? Ponta este penal, să închidă un combinat înainte de a îl vinde este criminal", a declarat Diaconescu.

În ceea ce priveşte procesul pe care l-a deschis împotriva Guvernului, patronul OTV a spus că va câştiga cu siguranţă, la fel ca în toate cazurile când s-a adresat justiţiei române.

"Sută la sută voi câştiga, de câte ori m-am adresa instanţelor româneşti am câştigat. În cazul închiderii OTV, a arestării mele, în cazul înjumătăţirii licenţei OTV am câştigat împotriva CNA. Nu cerem daune statului, ci de la cei vinovaţi. Să se pună sechestru pe averile lor, iar aceste daune vor merge spre combinat", a încheiat Dan Diaconescu.

×