x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Daniel Funeriu, eliberat din funcţia de consilier prezidenţial

Daniel Funeriu, eliberat din funcţia de consilier prezidenţial

de Mediafax    |    06 Aug 2012   •   10:07
Daniel Funeriu, eliberat din funcţia de consilier prezidenţial

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat, azi, decretul pentru eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Daniel Funeriu.

"Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu, a semnat luni, 6 august 2012, Decretul pentru eliberarea din functia de consilier prezidential a domnului Daniel Petru Funeriu", se arata intr-un comunicat al Presedintiei.

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu este consilier prezidential din februarie acest an.

Funeriu a ocupat functia de ministru al Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in guvernul condus de Emil Boc, incepand din decembrie 2009. In varsta de 41 de ani si membru al PDL, Daniel Funeriu a fost anterior detinerii postului de ministru al Educatiei si vicepresedinte al Comisiei prezidentiale pentru politici in educatie si cercetare (incepand cu noiembrie 2006), precum si europarlamentar si membru in grupul de experti pentru elaborarea "Strategiei cercetarii din Romania intre 2007 si 2013".

Actualul presedinte suspendat, Traian Basescu, l-a numit, pe 25 mai, pe Daniel Funeriu in locul lui Valeriu Turcan in functia de membru in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman (ICR).

×
Subiecte în articol: daniel funeriu