x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Daniel Zamfir, replică pentru Călin Popescu Tăriceanu: "Văd că mă amenința cu excluderea din partid”

Daniel Zamfir, replică pentru Călin Popescu Tăriceanu: "Văd că mă amenința cu excluderea din partid”

23 Sep 2019   •   16:20
Daniel Zamfir, replică pentru Călin Popescu Tăriceanu: "Văd că mă amenința cu excluderea din partid”

Daniel Zamfir vine cu o replică după ce Călin Popescu Tăriceanu a declarat că acesta riscă excluderea din ALDE dacă decide să se afilieze grupului PSD.

"Văd că dnul Tăriceanu mă amenința cu excluderea din partid daca mă voi afilia grupului PSD din Senat. Nu mai comentez că suntem azi fără grupuri parlamentare atât la Senat cat și la Cameră din cauza deciziilor domniei sale, dar întreb: Când a fost serios dl. Tăriceanu?

Acum când vrea să mă excludă că mă afiliez - fără sa devin membru - unui grup politic care susține pachetul de legi împotriva abuzurilor, dar tace mâlc când partenerul său, dl. Ponta a spus public că va negocia, după moțiune, o viitoare formulă guvernamentală PSD - Pro Ro - ALDE? PSD-ul nu mai e așa rău, daca ne negociaza Ponta? Dle Tăriceanu, Dumnezeu să vă mai înţeleagă, că noi pământenii suntem din ce ce mai puțini...", a scris Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: daniel zamfir