x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Decizie - 44 de ani puscarie pentru Camatari

Decizie - 44 de ani puscarie pentru Camatari

de Radu Crivat    |    19 Iul 2005   •   00:00

Fratii Ion si Vasile Balint, cunoscuti in lumea interlopa ca Nutu si Sile Camataru, au fost condamnati ieri de catre instanta Tribunalului Bucuresti la 9 si respectiv 15 ani de inchisoare.

Instanta Tribunalului Bucuresti i-a condamnat, ieri, pe fratii Ion si Vasile Balint, cunoscuti in lumea interlopa ca Nutu si Sile Camataru, in dosarele in care acestia au fost cercetati impreuna cu mai multi membri ai clanului lor, pentru infractiuni de crima organizata si proxenetism.

Procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie l-au trimis in judecata pe Sile Camataru pentru proxenetism, lipsire de libertate, camatarie, recuperari de bani si cereri de taxe de protectie, trafic de persoane, santaj sau complicitate la aceasta infractiune.
Pentru aceste fapte, Sile Camataru va avea de ispasit 15 ani de inchisoare, in timp ce fratele lui, Nutu, a fost condamnat la noua ani de detentie. Tot ieri, instanta i-a condamnat si pe ceilalti trei membri ai familiei. Sora Camatarilor, Angela Stoica, a primit 12 ani de detentie, iar fratele, Constantin Stoica - 3 ani. Mama acestora, Smaranda Stoica - zisa Mimi Camatareasa, a fost condamnata la 5 ani de detentie.

×
Subiecte în articol: politic