x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Declaratie SOCANTA a lui Traian Basescu: "S-ar putea ca fratele meu să fi luat de la Bercea tot atâţia bani cât a luat Kovesi”

Declaratie SOCANTA a lui Traian Basescu: "S-ar putea ca fratele meu să fi luat de la Bercea tot atâţia bani cât a luat Kovesi”

29 Oct 2015   •   09:25
Declaratie SOCANTA a lui Traian Basescu: "S-ar putea ca fratele meu să fi luat de la Bercea tot atâţia bani cât a luat Kovesi”

Traian Băsescu îi ia apărarea fratelui său în dosarul de şantaj cu familia lui Bercea Mondial şi spune că acesta nu a luat niciun ban, că totul este o făcătură, potrivit Antena 3.

"S-ar putea ca fratele meu să fi luat de la Bercea tot atâţia bani cât a luat Kovesi, adica 0", a spus Traian Băsescu.

Reacţia vine în condiţiile în care judecătorii s-ar putea pronunţa astăzi în acest dosar în care rudele lui Bercea Mondial sunt acuzate că l-ar fi şantajat pe fratele fostului preşedinte.

Acestea susţin însă că nu au încercat decât să îşi recupereze banii daţi şpagă lui Mircea Băsescu pentru eliberarea lui Bercea.

Procurorii au cerut pedeapsă maximă, de şapte ani, pentru Izaura Anghel, fiica lui Bercea. Tot pedepse cu închisoarea s-au cerut şi pentru ginerele şi soţia lui Bercea Mondial. 

×