x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Demisie - Deputatul PSD Constantin Tudor a trecut la PUR

Demisie - Deputatul PSD Constantin Tudor a trecut la PUR

08 Feb 2005   •   00:00

Deputatul PSD de Calarasi, fost prefect al judetului, Constantin Tudor, si-a anuntat ieri in plenul Camerei demisia din acest partid si trecerea la PUR.

DECIZIE. Deputatul Tudor a avut trei motive sa treaca la PUR
"Am luat decizia de a parasi PSD din motive personale, care n-au legatura cu dezbaterile actuale", a declarat Tudor. El a spus ca decizia sa este motivata de disensiunile de la nivelul organizatiilor judetene ale PSD, dar mai ales de neintelegerile pe care le avea cu Doru Ioan Taracila, senator PSD de Calarasi. "Si intr-o familie, atunci cind sotii nu se mai inteleg, unul doarme intr-o camera si celalalt in alta", a declarat Constantin Tudor. El a precizat ca plecarea sa are in vedere si "calmarea situatiei la nivelul organizatiei judetene".

Cat priveste alegerea PUR, Constantin Tudor a invocat trei motive principale. "In primul rand, am ales PUR pentru ca am candidat pe aceleasi liste si puseul moral este mai mic. Nici nu stiu citi m-au votat pe mine, si cati au votat PUR. Nu vom sti acest lucru decat atunci cand vom avea curajul sa introducem alegerile uninominale", a spus el. Un al doilea motiv invocat de Tudor este acela ca profilul sau intelectual este mai apropiat de ideologia umanistilor.

FUNCTIE. Constantin Tudor a fost numit coordonator al filialei PUR in judetul Calarasi, iar acesta se pare ca este al treilea motiv care l-a determinat sa plece din PSD. "Este un partid mic, dar are o echipa adevarata in Calarasi", a declarat Tudor despre filiala PUR Calarasi. "Cred ca la un partid mai mic poti sa construiesti mai bine. Intr-un partid mastodont si valorile se imprastie", a mai spus deputatul. Tudor a mai precizat ca decizia sa este irevocabila. (Dana Piciu)

×
Subiecte în articol: politic tudor constantin tudor