x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputat PSD: "Opoziţia poartă discuţii cu parlamentari ai PDL care intenţionează să voteze moţiunea de cenzură"

Deputat PSD: "Opoziţia poartă discuţii cu parlamentari ai PDL care intenţionează să voteze moţiunea de cenzură"

11 Apr 2012   •   09:45
Deputat PSD: "Opoziţia poartă discuţii cu parlamentari ai PDL care intenţionează să voteze moţiunea de cenzură"

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat miercuri ca Opozitia poarta discutii cu parlamentari ai PDL care intentioneaza sa voteze motiunea de cenzura ce va fi depusa de USL pe 17 aprilie.

'Prin aceasta motiune dorim debarcarea Guvernului, acesta este principalul obiectiv al nostru. Sunt discutii cu colegi de la PDL pentru a vota si ei motiunea noastra de cenzura, cred ca printre cei din zona Ardealului vor fi foarte multi care nu inteleg de ce trebuia cedat unui santaj in ceea ce priveste Universitatea din Targu Mures. Eu cred ca in momentul votarii motiunii de cenzura vor fi foarte multe surprize cu colegii din arcul guvernamental care o vor vota', a spus Iordache.

In alta ordine de idei, Iordache a precizat ca Opozitia nu este de acord cu modificarea Constitutiei acum, iar forma proiectului de revizuire care a iesit de la Comisia juridica a Camerei Deputatilor apartine doar PDL, intrucat parlamentarii USL nu au participat la sedinta.

'Nici macar ceilalti membri ai Coalitiei de guvernare, care are peste 50% din Parlament, nu sunt de acord cu modificarile si prevederile acestor modificari', a mai spus social-democratul.

USL a anuntat ca va depune o motiune de cenzura in cursul lunii aprilie, pe tema infiintarii Facultatii in limba maghiara la UMF Targu Mures. (Agerpres)

×