x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputat USR, despre prețurile la carburanți: Soluția corectă, TVA 5%

Deputat USR, despre prețurile la carburanți: Soluția corectă, TVA 5%

23 Feb 2022   •   22:00
Deputat USR, despre prețurile la carburanți: Soluția corectă, TVA 5%

Deputatul USR Cristina Prună susține că soluția corectă pentru reducerea prețului la carburanți este scăderea TVA la 5%. Ea spune că după ce marți PSD a anunțat înjumătățirea accizei, miercuri „specialiștii guvernului PSD-PNL au realizat că încălcăm directive europene”.

Deputatul USR Cristina Prună spune că luni formațiunea a făcut un apel către toate partidele politice pentru scăderea TVA la carburanți la 5%.

„La câteva minute, Marcel Ciolacu a anunțat triumfalist că PSD vrea înjumătățirea accizei la carburanți. Foarte bine, noi am fi de acord cu orice reducere de taxe. Dar ce să vedeți, astăzi nu se mai poate! Acuze, minciuni, specialiștii guvernului PSD-PNL au realizat că încălcăm directive europene”, a scris miercuri seara pe Facebook Cristina Prună.

Conform acesteia, singura propunere care ar putea să facă o diferență în buzunarul oamenilor este scăderea TVA la 5%: „E soluția corectă”.

Deputatul face din nou apel la Marcel Ciolacu, Adrian Câciu, Florin Cîțu „să nu se mai joace cu nervii noștri și să adopte prounerea corectă venită de la USR: TVA 5% la carburanți”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Cristina Prună