x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputatul Gabriel Plăiașu a anunțat că părăsește grupul parlamentar al PNL

Deputatul Gabriel Plăiașu a anunțat că părăsește grupul parlamentar al PNL

01 Noi 2021   •   19:41
Deputatul Gabriel Plăiașu a anunțat că părăsește grupul parlamentar al PNL

Deputatul Gabriel Plăiaşu a anunţat luni că părăsește grupul parlamentar al PNL. „Istoria și principiile au fost înlocuite cu mărunte orgolii personale și calcule meschine”, a transmis parlamentarul.

Deputatul Gabriel Plăiaşu s-a adresat, printr-un mesaj pe Facebook, dâmbovițenilor, cărora le-a spus că agenda Partidului Național Liberal este dusă de noua conducere, „într-un mod absurd și nepermis, foarte departe de problemele și grijile oamenilor”.

„Noii lideri ai partidului, rătăciți prin birourile din Modrogan, par să aibă o singură preocupare: cum ar putea dl Cîțu să rămână premierul României. Trebuie blocată o țară întreagă pentru asta, chiar dacă este un moment extrem de dificil și trebuie luate măsuri urgente, în contextul exploziei prețurilor și a crizei sanitare? Nu-i nicio problemă, blocăm țara! În paralel, se fac febril calcule politice și negocieri, iar cei care ne-au votat văd cum e posibil să se contureze și o alianță cu stânga, deși nu ne-au dat încrederea lor ca să se trezească, la nici un an de la alegeri, cu o astfel de variantă . Și toate acestea, sub privirile îngăduitoare, venite din Dealul Cotrocenilor”, a scris Gabriel Plăiaşu.

El spune că nu a părăsit PNL nici atunci când partidul era în opoziție, nici atunci când a fost scos, în ultima clipă, de pe lista de candidați pentru Camera Deputaților.

„Am rămas credincios partidului din care fac parte de 30 de ani și i-am dedicat suflet, energie și timp, fiindcă știam în acele momente că, dincolo de istorie și principii, reprezintă însumarea speranțelor și încrederii oamenilor care ne-au susținut și ne-au votat. Numai că, acum, istoria și principiile au fost înlocuite cu mărunte orgolii personale și calcule meschine. În schimbul încrederii pe care ne-au acordat-o, românii primesc acum griji și incertitudini și văd pe noii lideri ai PNL cum se joacă de-a guvernarea, irosind nepermis ore și zile prețioase în bătălia care ar fi trebuit dată cu criza din ce în ce mai profundă”, susține deputatul.

Acesta a anunțat că se retrage din grupul parlamentar al PNL: „Nu mi-a fost și nu-mi este deloc ușor să iau această decizie. Cred, însă, că importante sunt problemele Dumneavoastră și, în ultima perioadă, vă spun sincer, nu mai știu ce să răspund la întrebarea pe care mi-o adresați din ce în ce mai des: ”.

(sursa: Mediafax)

×