x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dr. Ciuhodaru, despre numărul mic de infectări: „Este evident că această strategie este eronată și se vede numărul în continuare crescut la ATI”

Dr. Ciuhodaru, despre numărul mic de infectări: „Este evident că această strategie este eronată și se vede numărul în continuare crescut la ATI”

01 Ian 2021   •   16:15
Dr. Ciuhodaru, despre numărul mic de infectări: „Este evident că această strategie este eronată și se vede numărul în continuare crescut la ATI”

Doctorul Tudor Ciuhodaru a explicat la România TV viziunea sa asupra numărului mic de decese înregistrat în ultimele 24 de ore. 

”Dacă vorbim despre aceste cifre cred că nu mai crede nimeni. M-aș dori să fie acest număr mic de decese, dar s-ar putea să ne trezim peste 2-3 zile că apar noi rectificări de la grupul de dezinformare strategică. În contextul în care toată lumea își pune o întrebare: vaccinul este gratuit, atunci testarea de ce nu este gratuită? În acest context remarc că sunt foarte mulți oameni care preferă să nu se mai prezinte la spital, chiar dacă au simptome, să nu mai anunțe direcțiile de sănătate publică pentru că durează 3-4-5 zile să vină salvarea aia pentru recoltarea de teste și în aceste condiții găsesc alte soluții pentru a-și face acele teste antigen rapid, să-și procure tratamentul și stau din propria inițiativă, sau nu, în carantină la domiciliu și nu mai pot fi înregistrați ca număr real de cazuri. Este evident că această strategie este eronată și se vede numărul în continuare crescut la ATI și sper că o dată și o dată ceea ce propunem noi ca soluție imediată, testarea extinsă gratuită, să fie implementată și în România”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru. 

×
Subiecte în articol: tudor ciuhodaru