x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea a făcut, la Iaşi, un apel către membrii şi susţinătorii PSD să se mobilizeze pentru alegerile din 26 mai

Dragnea a făcut, la Iaşi, un apel către membrii şi susţinătorii PSD să se mobilizeze pentru alegerile din 26 mai

09 Mai 2019   •   20:16
Dragnea a făcut, la Iaşi, un apel către membrii şi susţinătorii PSD să se mobilizeze pentru alegerile din 26 mai

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, i-a îndemnat, joi, pe membrii şi susţinătorii partidului la mobilizare pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

El a declarat, cu prilejul mitingului de la Iaşi, că o mobilizare bună la vot ar face ca reprezentanţii PNL, USR şi PLUS să nu acceadă în Parlamentul European şi "să îşi înjure ţara stând acasă".

"Avem candidaţi cu curaj, care îşi vor apăra ţara. Atacurile PNL-işilor, PDL-iştilor, USR-iştilor şi securiştilor se vor izbi de această dată de piepturi tari. Să nu uităm că PNL, USR, PLUS, şi ce-or mai fi ei şi Cioloş vor ajunge în Parlamentul European numai dacă noi le vom permite să ajungă acolo. Dacă noi ne mobilizăm aşa cum ştim la vot, poate vor fi nevoiţi să îşi înjure ţara stând acasă. (...) Reţele de dezinformare securiste ale grupului Macovei au fost adoptate şi de PDL, şi de PNL şi chiar de către Iohannis şi nu am nicio îndoială că aceste reţele vor fi adoptate şi folosite şi de USR şi de Cioloş. Numai că de data aceasta jocul de defăimare a propriei ţări, de asmuţire a instituţiilor europene asupra propriilor cetăţeni trebuie să ia sfârşit", a afirmat liderul PSD.

AGERPRES

×