x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Apreciez foarte mult că preşedintele Iohannis a promulgat o lege aşteptată de milioane de români

Dragnea: Apreciez foarte mult că preşedintele Iohannis a promulgat o lege aşteptată de milioane de români

28 Iun 2017   •   15:29
Dragnea: Apreciez foarte mult că preşedintele Iohannis a promulgat o lege aşteptată de milioane de români
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a apreciat faptul că, ''în ciuda presiunilor publice'', preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, ''o lege aşteptată de milioane de români''. 

"Pentru mine este o mare satisfacţie şi apreciez foarte mult faptul că preşedintele Iohannis, în ciuda tuturor presiunilor publice, a promulgat această lege. Este o lege aşteptată de milioane de români şi va fi implementată de guvernul condus de Mihai Tudose. Este o veste foarte bună pentru toată lumea", a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, miercuri, la finalul CExN al partidului. 

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de promulgare a Legii cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, a informat Administraţia Prezidenţială. 

Prin promulgarea acestei legi şeful statului "susţine necesitatea de creştere a veniturilor salariale, în mod sustenabil, pentru îmbunătăţirea nivelului de trai al românilor", adaugă sursa citată. 

"Este evident faptul că România are nevoie de un cadru legislativ care să introducă ordine în sistemul public de salarizare, astfel încât să fie eliminate inechităţile şi disfuncţionalităţile salariale", mai arată Administraţia Prezidenţială.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: dragnea iohannis