x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea către Ponta: Vreau să fii lângă mine, aşa cum şi eu am fost lângă tine

Dragnea către Ponta: Vreau să fii lângă mine, aşa cum şi eu am fost lângă tine

18 Oct 2015   •   16:00
Dragnea către Ponta: Vreau să fii lângă mine, aşa cum şi eu am fost lângă tine
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, precizează că împreună cu premierul Victor Ponta a luat toate deciziile importante pentru partid , adăugând că îşi doreşte ca în mandatul său de lider al social-democraţilor să aibă sprijinul acestuia.

"Vreau să îi mulţumesc lui Victor Ponta. Într-adevăr, Victor, aproape toate deciziile le-am luat împreună, şi cele bune, şi cele rele. Nu am cum să uit şi sper că nu o să uiţi nici tu o seară de februarie 2010, în care împreună am stabilit şi ne-am asumat nişte obiective şi proiecte. Mare parte dintre ele au fost realizate. Am construit împreună cu alţi colegi cel mai de succes proiect politic pe care l-a avut România. Am adus PSD la guvernare şi da, noi ştim să depunem o moţiune de cenzură care să treacă. Am reuşit cu tine ca prim-ministru să facem mult bine pentru români, dar ştii bine că sunt unele obiective şi dorinţe de-ale noastre pe care nu le-am putut duce la capăt deocamdată. Dar să ştii că eu vreau să merg mai departe şi vreau să fii lângă mine, aşa cum şi eu am fost lângă tine", a declarat Dragnea duminică la Congresul extraordinar al partidului.

Acesta a subliniat meritele lui Victor Ponta în conducerea Executivului, afirmând că guvernările Ponta au reuşit "să corecteze multe dintre nedreptăţile fostului regim".

"Îţi mulţumesc, Victor Ponta, şi pentru felul în care conduci Guvernul României. Guvernele din care am făcut parte şi eu sunt guverne care au reuşit să aducă România către o creştere stabilă, să corecteze multe dintre nedreptăţile fostului regim şi să dea speranţă milioanelor de români care muncesc din greu", a spus liderul PSD.

Totodată, Liviu Dragnea, validat duminică în funcţia de preşedinte al PSD în urma rezultatului obţinut la alegerile interne de săptămâna trecută, a mărturisit că este "profund mişcat de devotamentul" membrilor PSD.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: Victor Ponta liviu dragnea psd congres