x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea crede că Cioloş îl înjură cu postacii

Dragnea crede că Cioloş îl înjură cu postacii

de Marius Gîrlașiu    |    21 Sep 2016   •   17:38
Dragnea crede că Cioloş îl înjură cu postacii
Sursa foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Războiul dintre Liviu Dragnea şi Dacian Cioloş s-a mutat în mediul online după discursul premierului în plenul reunit al Parlamentului. Criticat dur pe propria pagină de facebook, liderul PSD susţine că Dacian Cioloş are la dispoziţie o întreagă divizie de “postaci” cărora le-ar fi ordonat să înceapă asaltul cu trei luni înainte de alegerile din decembrie.


Liviu Dragnea s-a ales cu un val de comentarii injurioase din partea românilor după confruntarea cu premierul Dacian Cioloş din plenul Parlamentului. Criticile acide au apărut pe pagina de facebook a şefului PSD după ce acesta a postat un clip cu discursul pe care l-a susţinut împotriva Guvernului Cioloş în faţa camerelor reunite. “Se pare că este o diferenţă foarte mare între mine şi domnul Cioloş. Eu nu am postaci. Eu tot ce fac, fac eu şi tot e am acolo (n.r. - pe Facebook) este sută la sută natural”, a atacat liderul social-democrat. “M-am hotărât să mă ocup personal pentru a-i arăta domnului prim-ministru Dacian Julien Cioloş exemple de nepatriotism din actul de guvernare şi o să le prezint pas cu pas ca să le înţeleagă toată lumea”, a ameninţat ieri Liviu Dragnea.

Mâine e CEx-ul în Deltă

Social-democraţii se vor reuni mâine la Comitetul Executiv din Delta Dunării unde urmează să discute programul de guvernare al partidului şi propunerile privind candidaturile pentru Parlament. ''O să le prezint colegilor mei o parte din programul de guvernare pe care o să-l prezentăm şi public, imediat după Comitetul Executiv, la Murighiol, şi, de asemenea, vom discuta alte chestiuni de organizare internă", a anunţat Liviu Dragnea. Tot în Deltă se va lua o decizie şi în privinţa lui Victor Ponta, care ar urma să deschidă lista PSD Gorj pentru Camera Deputaţilor în ciuda faptului că se află sub control judiciar şi nu îndeplineşte criteriile de integritate. Ponta a împlinit ieri 44 de ani, prilej pentru Dragnea să-i facă o urare. “La mulți ani, Victor! Să ai un an mai bun și fără nedreptăți!”.


Liviu Dragnea a anunţat ieri că social-democraţii vor candida pe liste proprii la alegerile parlamentare, “aşa cum mi-am dorit eu şi toţi membrii de partid”

×