x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea, despre alianţa PNL-PC: E în regulă, doar s-a făcut cu ştiinţa noastră

Dragnea, despre alianţa PNL-PC: E în regulă, doar s-a făcut cu ştiinţa noastră

08 Ian 2011   •   10:06
Dragnea, despre alianţa PNL-PC: E în regulă, doar s-a făcut cu ştiinţa noastră
Sursa foto: Dragos Stoica /Jurnalul National
145676-.jpg"E în regulă, doar s-a făcut cu ştiinţa noastră", a spus liderul social-democrat, care a explicat decizia PC ca fiind o "clarificare ideologică" în perspectiva alianţei ulterioare dintre PSD şi PNL.

"A fost o discuţie în pregătirea alianţei mari PSD-PNL. PC a dorit să-şi găsească mai bine locul în cadrul alianţei şi, simţind din interior mai bine principiile de dreapta, au motivat, şi îi credem, că s-a dorit o clarificare ideologică", a spus Dragnea, potrivit realitatea.net.

Acesta a mai declarat că Alianţa PSD-PNL-PC se va realiza "în timp rezonabil" şi că va fi o alianţă între două grupuri politice. "Va fi o alianţă între două blocuri, între două grupuri politice: PSD de stânga şi Alianţa Centru Dreapta (ACD), PNL-PC" a declarat secretarul general al PSD.

Despre faptul că liberalii au promis conservatorilor un număr destul de mare de parlamentari, Liviu Dragnea a spus: "Începând de alaltăieri, problemele legate de PC nu mai sunt la noi, sunt la dreapta, la colegii liberali", dar că nu vor face acelaşi lucru şi social-democraţii, după ce vor intra şi ei în alianţă, respectiv să le ofere conservatorilor colegii eligibile.

×