x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea despre întâlnirea cu Ponta: A fost o discuţie relaxată, ca între doi prieteni vechi

Dragnea despre întâlnirea cu Ponta: A fost o discuţie relaxată, ca între doi prieteni vechi

11 Sep 2016   •   16:55
Dragnea despre întâlnirea cu Ponta: A fost o discuţie relaxată, ca între doi prieteni vechi
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a declarat duminică, la Ţebea, că întâlnirea pe care a avut-o zilele trecute cu Victor Ponta a fost una "relaxată" şi că i-a propus acestuia să prezinte partea de finanţe publice din programul de guvernare ce a fost pregătit deja de PSD. 

Întrebat dacă a fost o întâlnire de "împăcare", Liviu Dragnea a precizat că nu se poate vorbi de aşa ceva, întrucât nu s-a certat cu Victor Ponta. 

"Nu putem vorbi de împăcare, că nu ne-am certat. Am avut o comunicare nu foarte inteligentă, amândoi", a răspuns Dragnea. 

Liderul PSD a explicat că discuţia s-a axat pe provocările care se află în faţa României şi pe ce ar trebui schimbat în plan instituţional şi economic. 

"Am avut o discuţie bună, lungă, în care am vorbit despre ce se întâmplă astăzi în România, aşa cum am discutat în 2010, când amândoi am hotărât să pornim un proiect care s-a dovedit a fi bun pentru România. Am discutat ce provocări sunt în faţa ţării noastre, câte lucruri trebuie schimbate, o rânduială care trebuie pusă în toate instituţiile şi în economie - şi nu numai, despre partid, despre viitor. Din punctul meu de vedere, discuţia a fost bună, corectă, relaxată, a fost o discuţie ca între doi prieteni vechi, la mine acasă", a susţinut Liviu Dragnea. 

Preşedintele PSD a mai spus că în timpul întâlnirii nu au fost abordate chestiuni care fac referire la posibile funcţii, el menţionând doar că i-a solicitat lui Victor Ponta să coordoneze şi să prezinte partea din programul de guvernare al partidului care se referă la finanţele publice. 

"Am discutat despre programul nostru de guvernare, care este finalizat. I-am propus, i-am cerut, ca Victor să coordoneze şi să prezinte, în toată această perioadă care urmează, partea de finanţe publice din programul de guvernare. După alegeri, dacă cetăţenii români vor avea încredere în noi - să ducem această ţară spre mai bine, atunci împreună şi cu partenerii din ALDE, vom stabili ce funcţii, poziţii vizează fiecare", a adăugat Liviu Dragnea. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat duminică la Serbările Naţionale de la Ţebea, manifestările fiind dedicate comemorării lui Avram Iancu.

AGERPRES

×