x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea, despre mitingul Diaspora: Este un miting politic; îmi exprim speranţa că vor fi proteste paşnice

Dragnea, despre mitingul Diaspora: Este un miting politic; îmi exprim speranţa că vor fi proteste paşnice

10 Aug 2018   •   00:06
Dragnea, despre mitingul Diaspora: Este un miting politic; îmi exprim speranţa că vor fi proteste paşnice

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi seara că mitingul românilor din Diaspora, anunţat pentru vineri în Piaţa Victoriei, este unul politic şi şi-a exprimat speranţa că acesta va fi unul paşnic.


"Este un miting politic. Orban a spus că merge, USR merge. Cioloş a spus că merge. Nici măcar organizatorul nu şi-l mai asumă", a spus Dragnea la RTV.

Întrebat dacă mitingul constituie o lansare de candidatură la preşedinţie a lui Dacian Cioloş, Dragnea a răspuns: "O să discutăm după protest. Nu vreau nici să estimez, nici să transmit mesaje".

El şi-a exprimat speranţa că mitingul va fi unul paşnic.

"Îmi exprim speranţa că vor fi proteste paşnice. Doar îmi exprim această speranţă. Fiecare decide ce vrea să facă", a spus preşedintele PSD.

Dragnea a răspuns şi la o întrebare privind la modul de pregătire a forţelor de ordine, afirmând că acestea sunt pregătite.

"Eu cred că sunt pregătite. Din câte ştiu eu, sunt pregătite. Jandarmii, aduceţi-vă aminte, au fost loviţi, au fost bruscaţi, au fost răniţi. Totuşi, chiar şi-au făcut datoria, fără să provoace ei violenţă. O să vedem mâine, până la urmă", a spus el.

Întrebat când vom avea o candidatură la alegerile prezidenţiale din partea coaliţiei PSD-ALDE, Liviu Dragnea a spus că aceasta va fi anunţată "în 2019, probabil". AGERPRES

×