x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea despre postul de preşedinte al Camerei Deputaţilor: Mâine o să luăm o decizie

Dragnea despre postul de preşedinte al Camerei Deputaţilor: Mâine o să luăm o decizie

13 Iun 2016   •   16:17
Dragnea despre postul de preşedinte al Camerei Deputaţilor: Mâine o să luăm o decizie
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că marţi se va anunţa decizia partidului referitoare la şefia Camerei Deputaţilor, în condiţiile în care în cursul zilei de luni se va lua act în plenul acestui for legislativ de vacantarea postului.

"99,99%, astăzi, se va luat act de vacantarea postului de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Mâine o să luăm decizia pe care o să o anunţăm, în Comitetul Executiv sau în Biroul Permanent", a răspuns Dragnea unei întrebări pe această temă, după întâlnirea cu preşedintele Parlamentului din Republica Moldova, Andrian Candu.

El a precizat că nu este interesat de această funcţie, ci de cea de preşedinte al PSD şi speră ca, împreună colegii, să câştige alegerile parlamentare.

"Nu-mi doresc asta, pentru mine îmi doresc în continuare funcţia de preşedinte al PSD şi funcţia de câştigător, împreună cu colegii mei, a alegerilor parlamentare. Astea sunt cele mai importante funcţii. Şi, de fapt, funcţia principală pe care o va avea fiecare membru de partid în frunte cu mine va fi aceea de soldat în tranşeele politicii până la alegerile parlamentare. Răspunsul este nu", a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă Victor Ponta ar putea să fie preşedintele Camerei Deputaţilor, Dragnea a spus că acesta îndeplineşte condiţiile "pentru toate funcţiile".

"Eu v-am spus că pentru fiecare dintre noi este important să fie acolo unde aduce un plus pentru alegerile parlamentare. Victor Ponta îndeplineşte condiţiile pentru toate funcţiile. Sigur că asta este întrebarea mondială, cred că şi în America se opreşte campania până când decidem noi cine va fi înlocuitorul marelui Zgonea. După părerea mea, cred că oamenii nu mai mănâncă până miercuri, până când văd cine va veni la preşedinţia Camerei. Cred că s-a vorbit mult prea mult despre asta", a comentat Dragnea. AGERPRES

×