x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: L-am căutat pe Victor Ponta, nu mi-a răspuns, nu știu dacă e în țară

Dragnea: L-am căutat pe Victor Ponta, nu mi-a răspuns, nu știu dacă e în țară

17 Dec 2015   •   16:21
Dragnea: L-am căutat pe Victor Ponta, nu mi-a răspuns, nu știu dacă e în țară
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Președintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, joi, că la sfârșitul acestei săptămâni are o întâlnire informală cu șefii de organizații județene ai partidului, la care l-a invitat și pe fostul premier Victor Ponta, numai că acesta nu i-a răspuns la telefon și nu știe dacă este în țară.

"La fiecare sfârșit de an, noi ne-am întâlnit cu președinții de organizații. Este o întâlnire informală, nu are caracter oficial, nu se decide nimic, pur și simplu discuții libere despre ce s-a întâmplat în 2015", a precizat Dragnea, întrebat în legătură cu întâlnirea informală de la Turnu Măgurele.

Întrebat dacă l-a invitat și pe Victor Ponta la această reuniune, Dragnea a spus că fostul premier nu i-a răspuns la telefon.

"L-am căutat ieri pe Victor Ponta, l-am căutat de câteva ori la telefon, nu mi-a răspuns, nu știu dacă este în țară, dar l-am căutat și eu și mai mulți colegi. Am vrut să-l invit și astăzi la bradul de Crăciun și am vrut să-l invit și acolo. Victor a participat cu mine la toate întâlnirile informale pe care le-am făcut în ultimii cinci ani de zile, era firesc, îmi pare rău că nu a fost aici", a adăugat Dragnea. 

Agerpres

×