x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Mi-aş dori, totuşi, o candidatură comună din partea alianţei PSD-ALDE la prezidenţiale

Dragnea: Mi-aş dori, totuşi, o candidatură comună din partea alianţei PSD-ALDE la prezidenţiale

18 Apr 2019   •   20:40
Dragnea: Mi-aş dori, totuşi, o candidatură comună din partea alianţei PSD-ALDE la prezidenţiale
Sursa foto: Lucian Alecu

Liviu Dragnea a reiterat, joi, ideea unei candidaturi comune din partea alianţei PSD-ALDE la alegerile prezidenţiale ce vor avea loc la sfârşitul acestui an, fără să excludă o candidatură a lui Călin Popescu-Tăriceanu, iar o decizie în acest sens se va lua după europarlamentare.

''Am spus de mai multe ori că, după alegerile europarlamentare, o să anunţăm decizia noastră. Ne strângem, ne întâlnim ca partid, probabil că în CEx, poate şi mai larg şi vom face o analiză serioasă. Nu vom sta doar o zi, o să stăm poate o zi două, să vedem care-i cea mai bună variantă, pentru că eu mi-aş dori totuşi să fie o candidatură comună din partea Alianţei. O să vedem care-i cea mai bună cale, pentru că obiectivul major, din punctul meu de vedere, este să scăpăm România de Iohannis şi atunci să vedem care-i cea mai bună variantă cu cele mai mari şanse de reuşită, pentru a câştiga prezidenţialele în 2019", a spus Dragnea.

Întrebat dacă, în cazul care Tăriceanu ar ieşi mai bine în sondaje, ar fi dispus să-l lase să candideze din partea Alianţei, Liviu Dragnea a spus că ''ar face aproape orice'' ca să Alianţa să câştige alegerile prezidenţiale.

''Sunt dispus la aproape orice, pentru ca alianţa noastră să câştige prezidenţialele'', a spus Dragnea.

AGERPRES

×