x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Posibilele alianţe electorale pe care le putem face - stabilite până pe 1 decembrie

Dragnea: Posibilele alianţe electorale pe care le putem face - stabilite până pe 1 decembrie

04 Oct 2015   •   16:33
Dragnea: Posibilele alianţe electorale pe care le putem face - stabilite până pe 1 decembrie
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Politica privind posibile alianţe pe care PSD le poate face trebuie finalizată până pe 1 decembrie, a declarat duminică preşedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea.

"Politica de alianţe sau posibile alianţe pe care le putem face trebuie finalizată până pe 1 decembrie. Nu putem depăşi 1 decembrie, pentru că trebuie să ne stabilim candidaţii pentru fiecare localitate. Cred că avem suficient timp, o lună, o lună şi jumătate este suficient timp", a spus Dragnea, cu prilejul Conferinţei extraordinare a Organizaţiei Femeilor Social Democrate.

El a precizat că tot mai mulţi social-democraţi din teritoriu susţin o alianţă cu UNPR, fiind apreciată poziţia acestui partid la moţiunea de cenzură.

"Faptul că UNPR a stat lângă noi chiar rezistând la toate aceste presiuni şi promisiuni a contat foarte mult şi din ce în ce mai mulţi colegi în teritoriu şi membri spun că este bine să facem o alianţă cu UNPR, adică o alianţă de centru-stânga să fie repusă pe tapet, să redevină funcţională", a afirmat liderul interimar al PSD. 

Agerpres

×