x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Președintele Iohannis nu a vrut să se asocieze cu PSD, s-a asociat cu Băsescu; cine se aseamănă se adună

Dragnea: Președintele Iohannis nu a vrut să se asocieze cu PSD, s-a asociat cu Băsescu; cine se aseamănă se adună

10 Mai 2016   •   07:33
Dragnea: Președintele Iohannis nu a vrut să se asocieze cu PSD, s-a asociat cu Băsescu; cine se aseamănă se adună

Președintele Klaus Iohannis nu a vrut să se asocieze cu PSD, ci cu Traian Băsescu, iar cine se aseamănă se adună, a declarat luni liderul social-democraților, Liviu Dragnea, cu privire la faptul că nu a fost invitat la recepția de Ziua Europei, de la Palatul Cotroceni.

"Este foarte greu de explicat o asemenea decizie, indiferent ce explicații au venit de la Administrația Prezidențială. Comentariul meu e foarte simplu, nu a vrut să se asocieze cu PSD, s-a asociat cu Traian Băsescu. Cine se aseamănă se adună. Președintele avea o problemă, vorbea de cei care au probleme cu justiția, asta am înțeles că este explicația", a spus Dragnea, la Antena 3.

El a adăugat că PSD și el personal nu mai au niciun fel de relație cu președintele Klaus Iohannis.

"Din partea mea și din partea noastră a fost o deschidere maximă, asumată public, exprimată public, spusă și direct președintelui, de a realiza o construcție politică, un dialog politic de fapt între forțele politice din Parlament și președinte pentru stabilitatea țării, inclusiv o relație corectă cu Guvernul și pentru punerea bazelor pentru un proiect de dezvoltare sănătos pentru România. Din păcate nu s-a receptat asta, nu s-a dorit asta, nu s-a înțeles, are mai puțină importanță cauza, cert este că nu am primit nimic, nici eu, nici PSD din acea parte. Deci, din punctul ăsta de vedere nu mai avem niciun fel de relație, nu putem să o avem", a subliniat președintele PSD.

Liviu Dragnea nu a fost invitat luni de Administrația Prezidențială pentru a participa la recepția care a avut loc Palatul Cotroceni de Ziua Europei.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea