x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Sevil Shhaideh a fost singura în care am avut încredere că poate pune în practică programul de guvernare

Dragnea: Sevil Shhaideh a fost singura în care am avut încredere că poate pune în practică programul de guvernare

21 Dec 2016   •   16:00
Dragnea: Sevil Shhaideh a fost singura în care am avut încredere că poate pune în practică programul de guvernare
Sursa foto: ROBERT GHEMENT/EPA/AGERPRES

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că singura persoană din partid în care a avut încredere că poate pune în practică programul de guvernare este Sevil Shhaideh, aceasta având "un singur defect în opinia unor colegi - că munceşte prea mult". 

El a adăugat că lucrează alături de fostul ministru al Dezvoltării de 13 - 14 ani, în diverse asociaţii ale autorităţilor locale, dar au lucrat şi la programul de guvernare cu care PSD s-a prezentat în campanie. 

"Am lucrat la multiplicări legislative, de pe cealaltă parte a 'baricadei', când ne luptam cu guvernul. În guvern am lucrat împreună, în minister am lucrat împreună, este un om care ştie să gestioneze programe mari de investiţii, să le gestioneze cu succes şi cu finalitate. Programul început de noi doi a fost din păcate singurul program de investiţii mare care a funcţionat şi în anul 2016, este foarte bună, poate printre cei mai buni specialişti în gestionarea programelor europene şi în ceea ce priveşte absorbţia acestor programe. (...) Ştie foarte bine administraţie publică - şi centrală, şi locală - şi, ceea ce este foarte important, ştie ce înseamnă un buget de stat, un buget pentru fiecare minister, cunoaşte absolut toate ministerele şi are o foarte mare capacitate de muncă. Este corectă, loială, cinstită, transparentă. Are un singur defect considerat de unii dintre colegi - lucrează prea mult. Ca şi mine. Este un om în care am foarte mare încredere, a lucrat împreună cu mine în acea echipă care a construit programul de guvernare şi îl ştie foarte bine. Am încredere mare, de fapt a fost singura în care am avut încredere din interiorul PSD că poate pune în practică acest program de guvernare pentru care eu am răspundere maximă", a declarat Dragnea la finalul semnării acordului de colaborare parlamentară PSD-ALDE-UDMR. 

Preşedintele PSD a adăugat că a fost consecvent - pentru că a propus o femeie în funcţia de premier, după propunerea făcută la Primăria Capitalei. 

"Sunt consecvent. Am propus la Primăria Capitalei o doamnă, care a câştigat Primăria şi cred că e pentru prima dată în istorie când e primar general o femeie. Şi atunci când am făcut această propunere, am avut foarte multe critici. S-a dovedit că a fost o propunere de succes şi ceea ce a făcut doamna Firea până acum a confirmat votul", a argumentat el. AGERPRES

×