x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Votul americanilor va trebui să fie respectat de toată lumea

Dragnea: Votul americanilor va trebui să fie respectat de toată lumea

07 Noi 2016   •   21:26
Dragnea: Votul americanilor va trebui să fie respectat de toată lumea

Votul americanilor din 8 noiembrie va trebui să fie respectat de toată lumea, a afirmat, luni, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Vreau să câştige poporul american şi democraţia în Statele Unite. Ceea ce va decide poporul american este decizia care va trebui respectată de toată lumea, că asta este democraţia. Candidatul care va fi ales de ei înseamnă că este candidatul care trebuie să conducă America, pentru că poporul decide. Relaţiile cu Statele Unite sunt de importanţă strategică pentru noi, dar eu nu-mi permit să spun sau să sugerez poporului american cu cine n-ar trebui să voteze. Chiar nu, nici măcar dacă aş fi ambasador acolo eu n-aş putea să fac lucrul ăsta. Votul americanilor va trebui să fie respectat de toată lumea, cum şi votul în România va trebui să fie respectat de toată lumea şi de cei care îşi dau cu părerea înainte de vot, şi de cei care o să-şi dea cu părerea după 11 decembrie. Aşa", a declarat liderul PSD la Palatul Parlamentului.

În ceea ce priveşte alegerile din Republica Moldova, Dragnea a reafirmat că PSD o susţine pe Maia Sandu.

"Noi o susţinem pe Maia Sandu. Sper să câştige alegerile Maia Sandu pentru un parcurs european şi sănătos şi un parcurs de dezvoltare, bunăstare şi justiţie socială în Republica Moldova", a arătat el.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: liviu dragnea