x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Drulă: Ciolacu cheamă luni parlamentarii să voteze pensia specială a lui Ciucă!

Drulă: Ciolacu cheamă luni parlamentarii să voteze pensia specială a lui Ciucă!

de Redacția Jurnalul    |    13 Oct 2023   •   11:00
Drulă: Ciolacu cheamă luni parlamentarii să voteze pensia specială a lui Ciucă!
Sursa foto: Lucian Alecu

Nicolae Ciucă ar urma să încaseze, după votul de luni din Parlament, 16.778 de lei lunar, de la 18.000 de lei, afirmă liderul USR, Cătălin Drulă: „Asta e gândită de PSD și PNL”.

„Luni, Marcel Ciolacu cheamă parlamentarii să voteze pensia specială a lui Nicolae Ciucă. Ciucă ar urma să încaseze 16.778 de lei lunar. De la 18.000 de lei. Asta e gândită de PSD și PNL. Ei vor să rămână cu privilegiile, noi cu taxele”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

El afirmă că „pensiile lui Nicolae Ciucă și ale altora ca el sunt un simbol al disprețului PSD-PNL față de oamenii care muncesc din greu”.

„USR a introdus în PNRR eliminarea pensiilor speciale, a depus mai multe amendamente și legi în Parlament. Am strâns peste 128.000 de semnături pentru a convinge parlamentarii PSD și PNL să elimine pensiile speciale. Dar pentru ei sunt mai importanți privilegiații. La votul de la Senat, USR a fost singurul partid care a votat împotriva pensiilor speciale. La fel vom vota și luni. Cer PSD, PNL, UDMR și AUR să nu mai susțină privilegiații”, încheie liderul USR.

Deputații vor vota luni, de la ora 17.00, legea pensiilor speciale. Raportul comisiilor de specialitate trebuie să fie fata până luni, la ora 14.00. Modificările adoptate miercuri la Senat la legea pensiilor speciale se vor aplica peste 39 de ani, afirma președintele USR, Cătălin Drulă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×