x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cătălin Drulă: Unde e stabilitatea aia promisă de Iohannis?

Cătălin Drulă: Unde e stabilitatea aia promisă de Iohannis?

de Redacția Jurnalul    |    18 Mai 2023   •   19:45
Cătălin Drulă: Unde e stabilitatea aia promisă de Iohannis?

Liderul USR, Cătălin Drulă, spune că, de două luni, PSD și PNL „se ceartă pe rotativă și pe ministere”: „Unde e stabilitatea aia promisă de Iohannis?”. Șeful statului a spus, miercuri, că se așteaptă ca negocierile să se finalizeze până săptămâna viitoare.

„Unde e stabilitatea aia promisă de Iohannis? De două luni de zile mă uit cum PSD și PNL se ceartă pe rotativă și pe ministere. În loc să discutăm despre problemele reale ale românilor, vedem la televizor numai știri despre negocieri politice”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

El afirmă că, „între timp pensiile speciale sunt tot acolo, Euro a ajuns la un nivel istoric, iar profesorii debutanți au tot salarii de 2400 de lei”.

Liderii PSD, PNL și UDMR s-au reunit pentru a renegocia protocolul coaliției de guvernare. Potrivit unor surse politice, una dintre variante este ca din viitorul Executiv, care va fi condus de Marcel Ciolacu, să facă partea doar PSD și PNL.

„Chestiunile legate de împărțirea ministerelor, de cine și cum face Coaliția sunt chestiuni care se negociază între partide. Nu este o negociere la care trebuie să participe președintele statului, însă așteptarea mea este ca această negociere să se finalizeze până săptămâna viitoare, să se intre efectiv în procedurile care se vor finaliza, sper, în puține zile cu un nou Guvern prin care se realizează așa numita rotație, adică prim-miniștrii să se schimbe și ministerele să se ocupe cu oameni performanți”, spunea miercuri președintele Klaus Iohannis.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Cătălin Drulă