x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ecaterina Andronescu: Mi-aș fi dorit să argumenteze acest refuz

Ecaterina Andronescu: Mi-aș fi dorit să argumenteze acest refuz

27 Dec 2016   •   13:39
Ecaterina Andronescu: Mi-aș fi dorit să argumenteze acest refuz
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Ecaterina Andronescu a fost singura voce din PSD care a comentat, până acum, respingerea lui Sevil Shhaideh pentru funcția de premier. 

”O să încercăm să ne întâlnim și să analizăm situația aceasta. Sincer vă spun, mi-aș fi dorit să argumenteze acest refuz, ceea ce nu s-a întâmplat. Într-o asemenea situație, poate să spună `nu` oricărei propuneri, ceea ce nu este un lucru tocmai corect pentru că nu este vorba de PSD și ALDE, ci de votul pe care populația țării l-a dat și care așteaptă să se pună în aplicare propunerile pentru care au dat acest vot. De aceea, noi ne vom întâlni, vom analiza situația cu toată responsabilitatea, pentru că e vorba de țară, nu de un partid sau două. Sigur că vom comunica rezultatele acestei discuții.” a spus Ecaterina Andronescu, la Antena 3. 

Întrebată dacă e posibil ca PSD să vină cu o altă nominalizare, social-democrata a răspuns că ”în analiza pe care o vom face, vor cântări greu toate argumentele și vom lua cea mai potrivită variantă pentru țară”. 

Cât despre posibilitatea ca Liviu Dragnea să fie propus, Ecaterina Andronescu a precizat: ”Noi din start am propus acest lucru. Liviu Dragnea și-a asumat acest program, l-a coordonat și mi s-a părut cea mai potrivită propunere, pentru că cineva își asumă, odată cu programul și responsabilitatea implementării lui”. 

Ea a mai spus că speră să nu apară și o a doua respingere. 

×