x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Lasconi face „curățenie” în Câmpulung Muscel. Șefii Poliției Locale și ai Pieței au fost concediați

Elena Lasconi face „curățenie” în Câmpulung Muscel. Șefii Poliției Locale și ai Pieței au fost concediați

15 Noi 2020   •   21:56
Elena Lasconi face „curățenie” în Câmpulung Muscel. Șefii Poliției Locale și ai Pieței au fost concediați
Sursa foto: Foto: Facebook/ Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

Primarul orașului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, i-a dat afară pe șefii Poliției Locale și ai Pieței pentru că nu s-au asigurat că sunt impuse regulile anti-Covid la principala piață a orașului. Lasconi a închis și piața până luni.

Primarul orașului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunțat că i-a destituit din funcții pe șefii Poliției Locale și ai Pieței pentru că nu s-au asigurat că sunt impuse regulile anti-Covid la principala piață a orașului.

Lasconi a închis și piața până luni pentru a lua măsurile de siguranță.

„La Câmpulung nu ne jucam cu sănătatea oamenilor. Am hotărât să închid piața centrală pentru că nu s-au respectat regulile. După cum știți, după ce săptămâna trecută am încercat să le redeschidem cu sprijinul prefectului, cu sprijinul DSP, al Jandarmeriei și al Poliției Municipale. Dar șeful piețelor nu a respectat regulile de a tăia cele două șiruri de geamuri pentru a se face circuit de aer. Tocmai din acest motiv l-am eliberat din funcție pe șeful pieței, dar și pe comandantul Poliției Locale pentru că nu a asigurat pază, dezinfectant și termometru aici la intrare, așa cum trebuia făcut. Din păcate voi închide acum piața, o să o redeschidem mâine după ce se vor lua toate măsurile de siguranță. Pentru că aici nu merge și așa ca până acum”, a anunțat Elena Lasconi.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: elena lasconi