x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea îl atacă dur pe preşedintele Iohannis

Elena Udrea îl atacă dur pe preşedintele Iohannis

15 Oct 2015   •   22:24
Elena Udrea îl atacă dur pe preşedintele Iohannis

Elena Udrea lovește din nou. De data aceasta, deputata are un mesaj pentru "deontologii" cu epoleți care făceau presiuni asupra ei după primul tur al alegerilor prezidențiale.

Se pare că Udrea a cedat presiunilor și le-a făcut pe plac: a cerut votanților săi să-l susțină pe Klaus Iohannis în cursa cu Victor Ponta. "Vai de România cu aşa un Preşedinte!", spune Udrea într-un mesaj în care îl critică pe Iohannis.

"Sper că cu epoleţi, care făceau presiuni asupra mea în turul doi al prezidenţialelor să spun celor cinci sute de mii de oameni care îmi dăduseră votul, să îl voteze pe Iohannis pentru că este cel mai bun, deja îşi înghit vorbele. Vai de România cu aşa un Preşedinte! Sigur, o fi el bun pentru oculta care avea nevoie de un manechin la Cotroceni pentru a putea conduce în fapt ţara. Dar ce te faci, că nu existăm doar în interiorul graniţelor, aici unde ne putem bate joc de democraţie şi statul de drept în voie, România există şi pe harta Europei şi a lumii. Cu Iohannis doar geografic, din păcate!", e mesajul Elenei Udrea. 

×