x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Emil Boc: Vom avea guvern până pe 22 decembrie

Emil Boc: Vom avea guvern până pe 22 decembrie

15 Dec 2008   •   00:00

Premierul desemnat, Emil Boc, a declarat după întâlnirea PDL-PSD, că renunţarea lui Theodor Stolojan nu a influenţat cu nimic cele convenite între cele două partide în cadrul Parteneriatului pentru România, liderul democrat-liberal susţinând că până în 22 decembrie România va avea Guvern.



Boc a afirmat că reprezentanţii celor două partide au decis, în cadrul întâlnirii de luni, "să meargă înainte" conform calendarului stabilit înaintea retragerii lui Theodor Stolojan.

"Nu se schimbă nimic, mergem înainte şi ne ţinem de treabă", a spus Boc.

El a spus că România va avea un Guvern până în 22 decembrie şi că nimic din cele stabilite până acum între cele două partide nu a fost schimbat.

"Am avut o discuţie sinceră şi corectă cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Am convenit să rămânem în calendarul stabilit, asta înseamnă că vom avea guvern pe 22 decembrie", a spus Boc.

El a completat că obiectivele cuprinse în "Parteneriatul pentru România" rămân valabile.

Reprezentanţii PDL şi cei ai Alianţei PSD+PC au avut o reuniune, luni, la biroul preşedintelui Senatului, în format de coaliţie, pentru a analiza aspectele ce derivă din decizia lui Theodor Stolojan de a renunţa la funcţia de premier desemnat. La întâlnire a participat şi Theodor Stolojan.

Surse din PSD au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, înaintea întâlnirii de la Senat, că social-democraţii se consideră "păcăliţi" de către PDL, prin retragerea lui Theodor Stolojan din postura de premier desemnat şi nominalizarea lui Emil Boc şi iau în calcul ruperea protocolului şi a regulamentului convenite cu democrat-liberalii.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic