x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Eugen Teodorovici, atac dur la adresa actualei conduceri a PSD

Eugen Teodorovici, atac dur la adresa actualei conduceri a PSD

12 Aug 2020   •   12:39
Eugen Teodorovici, atac dur la adresa actualei conduceri a PSD
Sursa foto: Lucian Alecu

Eugen Teodorovici lansează o serie de critici la adresa lui Marcel Ciolacu, afirmând că nu și-a asumat „pe fondul multiplelor dovezi de prostie, incompetență, hoție și batjocură ale guvernării Orban” să acumuleze capital electoral. Teodorovici îi mai reproșează lui Ciolacu, printre altele, faptul că nu și-a asumat decizia de a depune o moțiune de cenzură și că încearcă să-și prelungească mandatul ”dobândit ilegal doar cu scopul de a rămâne președinte al PSD”.​​​​​​

 

„Cel care ocupă această funcție trebuie să fie capabil să facă istorie, să-și asume bătălii politice și, mai presus de toate, să fie capabil să le câștige. Să dea dovadă că poate susține oricând interesele românilor în România, în Europa și oriunde în lume! Traversăm cu toții o perioadă în care declarațiile lipsite de conținut și fără nicio urmă de acțiune nu doar că nu îi mai pot păcăli pe români, ci mai grav, anihilează orice șansă ca țara asta să-și întărească democrația. Frica, lașitatea și de foarte multe ori incapacitatea și lipsa de consecvență politică au facilitat atitudinile abuzive ale unui guvern care a ajuns să-și mascheze incompetența prin impunerea unor restricții așa-zis motivate de imagini apocaliptice. În loc să sancționeze acest guvern pentru modul în care a gestionat criza sanitară și pe cea economică, actuala “conducere” ilegală a PSD a ales chiar să susțină în funcție acest guvern fără nicio urmă de respect pentru votul celor datorită cărora a ajuns în Parlament”, a scris pe Facebook Eugen Teodorovici.

El a mai spus că „actuala ilegală a PSD dăunează partidului și viitorului politic al celei mai importante formațiuni politice din România”.

Mediafax

×
Subiecte în articol: eugen teodorovici