x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Eugen Tomac: Alegerile locale trebuie să fie organizate cât mai curând și sunt sigur că vor avea loc pe 27 septembrie

Eugen Tomac: Alegerile locale trebuie să fie organizate cât mai curând și sunt sigur că vor avea loc pe 27 septembrie

22 Mai 2020   •   10:55
Eugen Tomac: Alegerile locale trebuie să fie organizate cât mai curând și sunt sigur că vor avea loc pe 27 septembrie

Președintele PMP, Eugen Tomac, a scris, vineri, pe contul său de Facebook, că alegerile locale trebuie să fie organizate „cât mai curând posibil” și este convins că acestea vor avea loc pe 27 septembrie.

„Alegerile locale trebuie să fie organizate cât mai curând şi sunt sigur că vor avea loc pe 27 septembrie, iar cele generale pe 6 decembrie. Dacă există un minimum ataşament faţă de democraţie, ar trebui ca toate partidele să accepte un asemenea calendar. România are nevoie de o nouă administraţie şi un nou Legislativ stabil, care să ia măsuri pentru a combate efectele draconice şi greu de estimat astăzi ale recesiunii prin care va trece România şi Uniunea Europeana", scrie Tomac.

De asemenea, președintele PMP a mai afirmat că nu crede că pretextul folosit pentru amânarea alegerilor este unul sincer.

„Există un curent promovat de către PSD şi alţi politicieni de a amâna toate alegerile pentru anul viitor, sub pretextul că trebuie să evităm expunerea cetăţenilor în faţa ameninţărilor generate de coronavirus. Pretextul nu cred că este sincer, PSD urmărind acest obiectiv pentru cu totul alte calcule. Vrea ca actualul Guvern să rămână la Palatul Victoria şi peste iarnă, sperând că se va eroda şi mai mult şi că Stânga înfometată va culege roadele nemulţumirii", a mai scris acesta.

×
Subiecte în articol: eugen tomac alegeri