x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Eugen Tomac, ultimatum pentru Dan Barna : Eliminați mesajele mincinoase și manipulatoare

Eugen Tomac, ultimatum pentru Dan Barna : Eliminați mesajele mincinoase și manipulatoare

25 Sep 2020   •   14:37
Eugen Tomac, ultimatum pentru Dan Barna : Eliminați mesajele mincinoase și manipulatoare

Eugen Tomac, liderul PMP, îi cere președintele USR, Dan Barna, să elimine de pe toate rețelele de socializare mesajele „mincinoase și manipulatoare”: „E inadmisibil să preluați tehnicile de manipulare ale PSD pe care, până de curând, le-ați criticat și dezavuat”.

 

„Vă somez public să eliminiați de pe toate paginile rețelelor de socializare pe care le folosiți mesajele mincinoase și manipulatoare precum este cel alăturat! În același timp, vă solicit public să nu mai transmiteți sms-uri de dezinformare, de inducere în eroare a bucureștenilor cu privire la alegerile din 27 septembrie. Este inadmisibil să preluați, în campania pentru Primăria Generală a Municipiului București, tehnicile de manipulare ale PSD pe care, până de curând, le-ați criticat și dezavuat”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

Tomac spune că bucureștenii vor sancționa USR la vot pentru aceste derapaje anti-democratice.

„Nu puteți voi fura și dezinforma cât pot bucureștenii vota!”, conchide liderul PMP.

El a postat și o captură de pe pagina de Facebook a USR, în care apare fotografia candidatului PMP la primăria generală a Capitalei, Traian Băsescu, însoțită de textul„ „dacă vrei să scapi de Gabriela Firea, votează Nicușor Dan”.

 

×
Subiecte în articol: eugen tomac