x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD îi cere lui Ciolacu să candideze la Președinție. Tudose: Președintele partidului candidează

PSD îi cere lui Ciolacu să candideze la Președinție. Tudose: Președintele partidului candidează

de Redacția Jurnalul    |    15 Noi 2023   •   20:28
PSD îi cere lui Ciolacu să candideze la Președinție. Tudose: Președintele partidului candidează

Social-democrații vor ca Marcel Ciolacu să candideze la Președinția României în 2024, spune Mihai Tudose, europarlamentar PSD și fost premier al României. Acesta a spus că în mod normal, în PSD, președintele candidează la Președinție.

Tudose a fost întrebat, miercuri seara, la Antena 3 CNN, dacă în 2024 e posibil un tandem PNL – PSD cu Nicolae Ciucă la președinție și Marcel Ciolacu încă 4 ani prim-ministru.

„Teoretic este posibil orice. Practic, eu cred că este timpul să avem un președinte social-democrat”, a răspuns europarlamentarul PSD.

În continuare, Mihai Tudose a fost întrebat dacă acel președinte social-democrat ar putea fi Marcel Ciolacu, dacă PSD vrea ca Ciolacu să candideze la funcția de președinte al României.

„Astăzi, în seara aceasta vorbind, oamenii din partid (spun - n.r.): președintele candidează la președinție”, a spus fostul premier Tudose.

Marcel Ciolacu nu a anunțat o posibilă candidatură la președinția României. Colegul său de coaliție, liberalul Nicolae Ciucă a spus că va candida pentru funcția supremă în stat.

 

×
Subiecte în articol: PSD presedintie Marcel Ciolacu