x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fenechiu: Menţin declaraţia că demisionez dacă CFR Marfă nu se privatizează din cauza mea sau a oamenilor mei

Fenechiu: Menţin declaraţia că demisionez dacă CFR Marfă nu se privatizează din cauza mea sau a oamenilor mei

23 Mai 2013   •   17:50
Fenechiu: Menţin declaraţia că demisionez dacă CFR Marfă nu se privatizează din cauza mea sau a oamenilor mei
Sursa foto: Dragos Savu/Intact Images

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat, joi, că îşi menţine declaraţia potrivit căreia va demisiona în cazul în care procedura de privatizare a companiei CFR Marfă nu se va finaliza din cauza sa sau a angajaţilor din minister, informează agerpres.ro.

''Îmi păstrez în continuare declaraţia că, dacă din cauza mea sau a oamenilor din minister, procedura (de privatizare a CFR Marfă - n.r.) nu se finalizează, îmi dau demisia. Cert este că, până în acest moment, nu a existat nicio clipă întârziere în această procedură din partea comisiei sau a ministerului, motiv pentru care, până în acest moment, nu pot decât să-i felicit pe toţi cei care fac parte din Comisia de licitaţie, dar şi pe consultanţi", a declarat Fenechiu, după închiderea procedurii de depunere a ofertelor.

Şeful de la Transporturi a subliniat că va face în continuare tot ce este omeneşte posibil pentru finalizarea procesului de privatizare a companiei de transport marfă.

Companiile care au depus oferte la etapa de precalificare pentru achiziţionarea a 51% din acţiunile CFR Marfă sunt aceleaşi ca şi la procedura anterioară, şi anume SC Grup Feroviar Român, Omnitrax INC şi Asocierea SC Transferoviar Grup şi Donau - Finanz Gmbh. Lista scurtă cu investitorii calificaţi pentru continuarea procedurilor urmează a fi anunţată în cursul zilei de joi.

Câştigătorul licitaţiei ar trebui anunţat pe 20 iunie.  

×
Subiecte în articol: relu fenechiu privatizare cfr marfa