x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Finanţele nu explică de ce au retras documentul de la Parlament

Finanţele nu explică de ce au retras documentul de la Parlament

19 Aug 2009   •   00:00

Ministerul Finanţelor a precizat ieri că nu a adus modificări conţinutului celei de-a doua adrese trimisă Comisiei Udrea care a fost retrasă de la Registratura Camerei timp de câteva ore. Finnaţele nu au precizat însă de ce a fost nevoie să retragă temporar documentul.

Ministerul Finanţelor Publice a susţinut că nu a modificat conţinutul adresei invocate de Orban chiar dacă hartiile au fost retrase timp de mai multe ore de la registratura Camerei Deputaţilor. „Ministerul Finanţelor Publice nu a modificat conţinutul documentului, fapt demonstrat de confirmarea numărului iniţial de înregistrare. Documentul a fost înregistrat astăzi (miercuri - n.r.), 19.08.2009, la Parlamentul României, Registratura Camerei Deputaţilor, cu numărul de înregistrare 5043/19.08.2009", se arată într-o poziţie scrisă a MFP.
Finanţele nu au precizat însă care au fost motivele pentru retragerea documentul timp de o mai multe ore. Dacă nu s-au operat modificări, de ce a mai fost nevoie atunci de retragerea hârtiilor?De unde să ştim că nu s-a dat acelaşi număr de înregistrare unui document emis ulterior? Asta cu atât mai mult cu cât curierul finanţelor a putut scoate nestingherit documente de la Registratura Parlamentului a avea o împuternicire ci doar pe baza puterii sale de convingere.
O altă întrebare la care Finanţele trebuie să răspudă este cine a dispus retragerea documentelor de la Parlament? Este greu de crezut că o astfel de decizie se poate lua de un simplu angajat.

 

×
Subiecte în articol: redactie