x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea: Lideri PNL sună la colegii noștri pentru susținerea Guvernului în Parlament

Firea: Lideri PNL sună la colegii noștri pentru susținerea Guvernului în Parlament

08 Dec 2020   •   15:10
Firea: Lideri PNL sună la colegii noștri pentru susținerea Guvernului în Parlament
Sursa foto: Captura Antena 3

Gabriela Firea , prim-vicepreședintele PSD spune că liderii PNL sună social-democrații și tatonează în vederea susținerii în parlament, inclusiv susținere prin voturi: „Își doresc și profesioniști de la noi. Își doresc și voturi. Nu se pune problema”.

„Cu PNL noi nu vrem sa facem nici o majoritate. Nu ne exclud domniile lor. Credeți-mă, dincolo de declarațiile publice, ei manifestă alte intenții. Dar am refuzat orice dialog, nu din alt motiv, nu pentru că nu am fi adepții unui dialog în politică, ci pentru că au demonstrat că au adus oameni slab pregătiți în guvern, aroganți și nu s-a respectat nimic din ce promiteau, adică transparență la guvernare”, afirmă Gabriela Firea.

Ea precizează că parlamentarii PSD nu vor vota un guvern care să includă Partidul Național Liberal.

„Categoric, sunt lideri PNL care sună colegii noștri și tatonează în vederea susținerii în parlament, inclusiv susținere prin voturi. Noi nu vom vota un guvern care să includă Partidul Național Liberal. Am făcut acest lucru la începutul pandemiei pentru că suntem responsabili”, adaugă firea.

Întrebată dacă PNL își dorește doar voturile sau o echipă comună guvernamentală, Firea spune: „Și, și. Își doresc și profesioniști de la noi. Își doresc și voturi. Nu se pune problema”.

 

×
Subiecte în articol: gabriela firea