x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea, mesaj la finalul campaniei electorale: Am un plan clar pentru București

Firea, mesaj la finalul campaniei electorale: Am un plan clar pentru București

de Redacția Jurnalul    |    07 Iun 2024   •   11:30
Firea, mesaj la finalul campaniei electorale: Am un plan clar pentru București
Sursa foto: FB Gabriela Firea

„Am un plan clar pentru București și sunt convinsă că voi putea să-i pun la masă pe toți primarii de sectoare, să putem avea o dezvoltare integrată și unitară a orașului”, transmite Gabriela Firea în mesajul de final al campaniei electorale.

„Am încheiat, aseară, o lună dificilă de campanie electorală. Au fost patru săptămâni în care, împreună cu Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 și coordonatorul campaniei mele, Robert Negoita, primarul Sectorului 3, Rareș Hopincă, candidatul la Primăria Sectorului 2, Adrian Vigheciu, candidatul la Primăria Sectorului 5, George Cristian Tuță, candidatul la Primăria Sectorului 1, am venit în fața bucureștenilor cu proiecte”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

După ce le mulțumește celor ce o susțin, Firea transmite că are „un plan clar pentru București”: „sunt convinsă că voi putea să-i pun la masă pe toți primarii de sectoare, să putem avea o dezvoltare integrată și unitară a orașului. Bucureștenii nu mai vor să vadă diferențe. Locuitorii din sectorul 1 sau din sectorul 5 să nu mai fie invidioși pe cei din sectoarele 3 și 4”.

„În Capitală sunt pregătită să ne reapucăm de treabă, să reluăm tot a stagnat și să muncim fără frâna de mână trasă”, își încheie mesajul Firea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gabriela firea bucuresti