x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Cîțu, despre ședința de Guvern: „Am aprobat singurul punct pe ordinea de zi, Programul Național de Investiții Anghel Saligny

Florin Cîțu, despre ședința de Guvern: „Am aprobat singurul punct pe ordinea de zi, Programul Național de Investiții Anghel Saligny

03 Sep 2021   •   17:25
Florin Cîțu, despre ședința de Guvern: „Am aprobat singurul punct pe ordinea de zi, Programul Național de Investiții Anghel Saligny

Premierul Florin Cîțu anunță că programul Anghel Saligny a fost aprobat în ședința de Guvern de vineri. Folosim standardele de cost de la fondurile europene, este un program transparent, a precizat prim-minstrul.

Declarațiile au fost făcute vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

„Am aprobat singurul punct pe ordinea de zi, Programul Național de Investiții Anghel Saligny (...) Vreau să fie foarte clar că acest program se regăsește în programul de guvernare și nu facem, prin decizia de astăzi decât să respectăm programul de guvernare. Cine spune altceva nu face decât să mintă sau nu vrea să respecte programul de guvernare”, a anunțat premierul Florin Cîțu.

Premierul a respins acuzațiile venite de la USR PLUS potrivit cărora programul de investiții este o încercare de „mituire” a primarilor.

„M-am asigurat că este un program transparent, folosim standadele de cost de la fondurile europene”, a precizat Florin Cîțu.

Reprezentanții USR PLUS au amenințat cu ruperea alianței de guvernare și au anunțat că vor susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu după ce premierul a încercat să imntroducă pe ordinea de zi programul Anghel Saligny.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: florin citu