x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Cîțu: UDMR, un partener pe care te poți bizui. Nu-și ia jucăriile și pleacă acasă

Florin Cîțu: UDMR, un partener pe care te poți bizui. Nu-și ia jucăriile și pleacă acasă

17 Sep 2021   •   13:31
Florin Cîțu: UDMR, un partener pe care te poți bizui. Nu-și ia jucăriile și pleacă acasă

„UDMR este un partener pe care te poți bizui, nu amenință, nu șantajează, nu-și ia jucăriile și pleacă acasă”, a spus în Florin Cîțu în discursul pe care l-a ținut la congresul Uniunii Democrate a Maghiarilor din România.

„Este o invitație pe care am acceptat-o cu plăcere. E normal să fie așa pentru că așa se întâmplă când ai alături un partener pe care știi că te poți baza. Stabilitatea este foarte importantă atunci când vrei să construiești ceva. Indiferent de ce se întâmplă, de negocieri, de dorințele fiecăruia, este esențial să știi la finalul zilei cel cu care discuți nu amenință, nu șantajează, nu-și ia jucăriile și pleacă acasă. UDMR este acest partener pe care te poți bizui”, a spus Florin Cîțu la congresul UDMR.

El spune că reformele vor continua: „Vă garantez acest lucru”.

„Românii așteaptă de la noi soluții. Cum să lăsăm România fără guvernare? Cetățenii români așteaptă de la clasa politică performanță, profesionalism și bună guvernare”, a mai spus Cîțu.

În timp ce-l invita la microfon, președintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus despre Florin Cîțu că este „un om deschis la dialog, un om rațional și un om cu care pot să colaborez”.

Mediafax

×
Subiecte în articol: florin citu udmr