x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Flutur: Acuzaţiile lui Ponta dovedesc că PSD este tot mai nervos şi disperat

Flutur: Acuzaţiile lui Ponta dovedesc că PSD este tot mai nervos şi disperat

22 Ian 2011   •   16:40

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, astăzi, că acuzaţiile liderului PSD, Victor Ponta, la adresa PDL dovedesc că PSD este "tot mai nervos şi disperat", ajungând să folosească un limbaj jignitor care depăşeşte cu mult cadrul civilizat de discuţie.

 Flutur a apreciat că liderul PSD îşi dă seama că rezultatele administraţiei PDL în judeţul Suceava se văd deja, iar această situaţie nu este confortabilă pentru social-democraţi.

"Văd un PSD tot mai nervos şi disperat care foloseşte un limbaj care jigneşte, calomniază, murdăreşte şi depăşeşte cu mult cadrul civilizat de discuţie. Mi-a fost dat să văd azi două lumi diferite la 180 de grade. Un PSD care înjură cu spume la gură fără argumente şi şeful celui mai mare grup politic din Parlamentul European, Joseph Daul, în vizită în judeţ, care aprecia că la Suceava au venit multe fonduri europene care au ajuns unde trebuie, banii au fost cheltuiţi corect şi că se vede modernizarea acestei zone", a spus preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, citat de Mediafax.

El a precizat că "electoratul va sancţiona extremismul, vulgaritatea şi oamenii fără fond".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă la Suceava, că Gheorghe Flutur va trebui înlocuit de la conducerea Consiliului Judeţean Suceava, acesta fiind, alături de Gheorghe Falcă, simbolul corupţiei administraţiei judeţene PDL.

×