x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Focar Covid-19 la Primăria Ploiești. Trei angajați, confirmați cu noul coronavirus

Focar Covid-19 la Primăria Ploiești. Trei angajați, confirmați cu noul coronavirus

21 Iul 2020   •   17:58
Focar Covid-19 la Primăria Ploiești. Trei angajați, confirmați cu noul coronavirus

O angajată a Primăriei Ploiești a fost confirmată, marți, ca fiind infectată cu noul coronavirus, scrie realitateadeprahova.net

Din primele informații se pare că este vorba de city managerul instituției, Teodora Marin, care s-ar fi infectat de la soțul său.

Aceasta a fost internată la Spitalul Municipal Câmpina, deoarece în Ploiești nu mai există niciun loc liber în secțiile destinate cazurilor de pacienți COVID, relatează realitateadeprahova.net.

Aceasta s-ar fi aflat la conducerea instituției în ultima săptămână, când atât primarul, cât și cei doi viceprimari s-au aflat în concediu de odihnă.

În cazul city-managerului au fost identificaţi 11 contacţi direcţi, între care secretara acesteia şi şoferul ei, toţi urmând să fie testaţi

Până în prezent, trei angajaţi ai Primăriei Ploieşti au fost confirmaţi cu noul coronavirus, iar alţi trei sunt suspecţi.

Primarul Adrian Dobre a declarat, marţi, că anterior infectării city managerului, alți doi angajați au fost depistați pozitiv cu SARS-CoV-2: un angajat al Direcţiei Tehnic Investiţii (DTI) şi altul al Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare (ASSC), care funcţionează în subordinea primăriei.

Primul caz a fost depistat în urmă cu aproximativ două săptămâni la DTI, angajatul respectiv fiind trimis acasă. Toţi colegii de birou ai acestuia au fost testaţi, niciunul nefiind confirmat.

 

×