x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fostul primar al Sectorului 1: „Nu se mai doreşte să se investească în cele patru spitale”

Fostul primar al Sectorului 1: „Nu se mai doreşte să se investească în cele patru spitale”

05 Feb 2021   •   17:15
Fostul primar al Sectorului 1: „Nu se mai doreşte să se investească în cele patru spitale”

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, a explicat ce se află în spatele acestei retrageri a finanțărilor sin partea Primăriei Sectorului 1 pentru mai multe spitale din Capitală.

 

”Erau finanţate şi de Primărie. O cotă parte din banii pe care îi consumau în decursul unui an veneau şi de la Primăria Sectorului 1. Erau diverse investiţii, era vorba de utilităţi, de asigurarea pazei celor patru spitale. Într-adevăr, a fost o decizie a Curţii de Conturi înainte ca eu să fiu primar. Decizia Curţii de Conturi a venit în primăvara anului 2016, pentru că era solicitarea administraţiei PNL de la acel moment, să renunţe la investirea în aceste patru spitale. Eu când am ajuns primar, în vara lui 2016, am avut o discuţie cu cei de la Curtea de Conturi şi am făcut o solicitare în acest sens, să pot investi sau să termin lucrările care au fost începute. Mă refer la lucrările de investiţii în cele patru spitale. Eu în fiecare an făceam această solicitare, să îmi permită să investesc în cele patru spitale. E adevărat, acesta era rolul primarului, să hotărască dacă doreşte să investească într-un obiectiv sau nu”, a declarat Dan Tudorache, la Antena 3.

Tudorache a mai spus că în şedinţa de la Primărie s-a putut vedea că „nu se mai doreşte să se investească în cele patru spitale”

 

×
Subiecte în articol: dan tudorache