x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriel Oprea: Noi sprijinim guvernul actual. E o logică simplă și de bun simț, nu dai jos un guvern din care faci parte

Gabriel Oprea: Noi sprijinim guvernul actual. E o logică simplă și de bun simț, nu dai jos un guvern din care faci parte

28 Feb 2015   •   15:08
Gabriel Oprea: Noi sprijinim guvernul actual. E o logică simplă și de bun simț, nu dai jos un guvern din care faci parte

Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), Gabriel Oprea, a menționat că formațiunea politică pe care o reprezintă sprijină actualul guvern și își ține cuvântul dat, așa cum a și dovedit-o până în prezent, fiind vorba de un partid care face politică pentru interesul național.

Oprea nu a exclus posibilitatea ca Guvernul Ponta să cadă, pentru că teoretic se poate orice, subliniind că UNPR nu dă jos un guvern din care face parte.

"Noi sprijinim guvernul. Dar, teoretic, orice se poate (n.r. — referitor la căderea guvernului), s-a demonstrat. Noi, UNPR, ne ținem cuvântul așa cum am făcut în toate guvernele. E o logică simplă și de bun simț, nu dai jos un guvern din care faci parte. Și, doi, sprijinim toate proiectele naționale ale președintelui României. Acum este domnul Klaus Iohannis. Am demonstrat, facem un partid de interes național, nu facem politică de aia pe Internet, de moment, facem politică pentru interese naționale și strategice, dacă UNPR se consideră un partid de interes național. Și cred că a demonstrat acest lucru", a declarat, într-o conferință de presă, vicepremierul Gabriel Oprea.

Vicepreședintele UNPR Eugen Nicolicea a spus că partidul are 56 de reprezentanți în Parlamentul României, ceea ce reprezintă 10%, susținând că "toată lumea are nevoie de UNPR" și întărind totodată ideea că partidul nu "doboară" guvernele din care face parte.

Referitor la cooptarea de noi membri în UNPR, Gabriel Oprea a spus că aceștia sunt așteptați cu bucurie dacă aderă proiectului politic al partidului.

×
Subiecte în articol: gabriel oprea