x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriel Oprea spune ca nu va mai face parte din niciun guvern dar că UNPR rămâne în coaliţie

Gabriel Oprea spune ca nu va mai face parte din niciun guvern dar că UNPR rămâne în coaliţie

04 Noi 2015   •   14:45
Gabriel Oprea spune ca nu va mai face parte din niciun guvern dar că UNPR rămâne în coaliţie
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat miercuri, la Palatul Parlamentului, că nu va face parte din niciun Guvern, dar a precizat că UNPR "nu-şi schimbă cu nimic" politica, în sensul că este într-o "coaliţie solidă" şi va intra la negocieri pentru a face parte din viitoarea echipă guvernamentală.

"Eu, personal, nu voi mai face parte din niciun Guvern şi este normal să fie aşa, sunt solidar cu Victor Ponta, ne-am dat demisia, suntem o echipă guvernamentală. UNPR-ul nu-şi schimbă cu nimic politica, rămâne un partid unit şi care se ţine de cuvânt. (...) Partidul va intra în negocieri pentru a face parte din viitoarea echipă guvernamentală", a explicat Oprea.

El a precizat că, în continuare, UNPR îl va sprijini pe preşedintele României pe probleme de securitate naţională. "În continuare, îl sprijinim pe preşedintele României, pe probleme de securitate naţională", a menţionat Oprea.

Potrivit vicepremierului, actuala coaliţie rămâne una "solidă", iar aceasta va fi chemată la consultări, pentru că situaţia în România trebuie să rămână "stabilă ca până acum".

×